Dineren en slapen

Dineren en slapen – arrangement (3 dagen/2 nachten)

(Enkel mogelijk in de weekenden. Diner op zaterdagavond.)

Hoe fijn zou het zijn om eens te kunnen eten in een restaurant waar geen andere gasten zijn? Kaarsen aan, muziek op de achtergrond, heerlijk eten, een goed glas wijn, rust, fijne gesprekken met elkaar…

Dan beseft een mens wat kwaliteit van leven is en is er ruimte voor elkaar.

Bij Het Balkonkamertje bent u de enige gast. Kiest u er voor om hier dineren, dan zit het restaurant meteen vol… enkel met u en uw partner.

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of thee en zelfgebakken Limburgse vlaai
  • Twee overnachtingen, inclusief elke morgen uitgebreid ontbijt.
  • Drie-gangen keuze-diner op zaterdagavond inclusief wijn/drank aan een chique gedekte tafel.
  • Prijs: € 115,00 per persoon. € 5,00 korting p.p. bij een vegetarisch hoofdgerecht.
  • Verlenging is mogelijk volgens de reguliere kamerprijs.
  • Alleen geldig op basis van een boeking voor 2 personen.
  • Alleen mogelijk in het weekend.

Het spreekt voor zich dat alle gebruikte groente biologisch en zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen gekweekt zijn in de eigen moestuin. (Voor zover op dat moment aanwezig).

KEUZEMENU

Gelieve uw keuze minimaal 3 dagen van tevoren kenbaar te maken!!!                               LET OP, elke persoon dient hetzelfde voor-, hoofd- en nagerecht te bestellen.                  (Dit omdat er slechts voor twee personen gekookt wordt.)

*

SOEP

Romige Franse courgettesoep, of

Geurige tomatensoep met bleekselderij en verse kruiden, of

Limburgse aardappel-preisoep met groene olijven.

De soepen worden geserveerd met vers afgebakken Italiaans focacciabrood.

*

HOOFDGERECHT

Vegetarische gerechten:

Stoofprei in tomatensaus en rozemarijn krieltjes, of

Limburgse groenteschotel uit de oven, of

Mexicaanse witlofschotel met tortillachips en kaas, of

Chili Sin Carne, of

Twannie’s Megasalade, of

Maaltijdsalade à la Linda.

Niet-vegetarische gerechten:

Gevulde paprika met broccoli en zalm, of

Bourgondisch stoofpot met rijst, of

Tagliatelle met champignonroomsaus.

Behalve bij de salades, wordt bij alle gerechten een frisse salade geserveerd met een huisgemaakte dressing, op basis van balsamico-azijn en mosterd, en met tomaten en uitjes en augurken uit het zuur.

*

DESSERT

Vanillepudding met zelfgemaakt biologisch aardbeien(dik)sap en slagroom, of

Crème craque / Hemelse Modder met slagroom

*

KOFFIE of THEE

Tijdens het diner wordt wijn geschonken van Jean Sablenay, een Merlot, Shirah of een Sauvigon. Afhankelijk van het gekozen gerecht.