Gastenboek

Lieve Twan, voor de tweede keer zijn we weer heerlijk verwend in jouw Bed and Breakfast. Wat is het fijn om met zoveel aandacht en liefde door een vriend en gastheer omringd en verzorgd te worden. We hebben genoten van het heerlijke eten, de rust, alle kaarsjes, “de open haard”, de eekhoorntjes en Twan als gids. Dank, dank, dank. Veel liefs, Edward en Annekarien.

***
Beste Twan, warme ontvangst, leuke gesprekken, lekker gegeten, goede wijn, veel ruimte en een warm gevoel. Dat zijn de dingen die je als gast graag wilt. Twan bedankt, A. en J. A.

***
Een heerlijk bed, douche, omgeving, ontbijt, vlaai, diner en een verfrissende wandeling en dat allemaal ondersteund door een prettige warme gastheer. Dank je voor de zorgen en de rust. Hartegroet, M.v.A.

***
Twan… Ik heb erg genoten van je gastvrijheid, de rust en je verhalen. De omgeving vond ik ook heerlijk en ik was er echt even uit! Ook zo ontzettend leuk hoe je het doet met de eigen gekweekte groente… Uniek! Dit vind ik een voorbeeld hoe het hoort te zijn.. Biologisch en vers. Veel succes verder en zeker tot snel! Suzanne Poot

***
Découvrir le calme et retrouver la paix. Rencontre chaleureuse, lieu magigue… Agnes

***
“Schot in de roos”. Een B&B in zo’n prachtige omgeving. En dan ook nog goed verzorgd worden! Dank Twan. Groet, Anne Marie Juffermans en Jacqueline van de Linde. (En super dat we fietsen konden lenen.)

***
Samen met kids Isis en Liam, van 5 en 6, hier gekomen voor een Sinterklaasarrangement met veel extra’s: op zaterdagochtend, eekhoorntjesshow. En vuurtje stoken op zaterdagmiddag. Kids en ik konden hier echt onszelf zijn en we hebben bovendien heerlijk glutenvrij gegeten! Dank je wel Twan, ik zal reclame voor je maken in Utrecht. Alice, Isis, Liam.

***
Ha Twan, bedankt voor een heerlijk relaxed weekendje. Uitslapen, buiten spelen, eten in het privé-restaurant. Super! Bedankt voor de aandachtige gastvrijheid. Sywert en Marieke, Utrecht.

***
Twan, dank je voor je gastvrijheid! Dit was onze vakantie met ons zoontje en we hebben er van genoten. We hebben heerlijk gegeten in jouw ‘restaurant’. Daniël heeft heerlijk gespeeld in zijn bankbox! Dank je wel voor alles! Groeten Marnix, Linda en Daniël.

***
Een mooie B&B in het Leudal, in Neer in Limburg. Een grote bovenverdieping voor jezelf. Maar over de rest doet de gastheer ook niet moeilijk. Alles kan. Vond de tuin, het bankhangen, groenten plukken en traktor rijden toch wel echt een bonus. Syl.

***
Een paar dagen er even tussenuit, ruime kamers, veel is mogelijk bij Twan, mooie tuin, lekker biologisch eten uit eigen tuin, goede prijs/kwaliteit verhouding, prachtige bossen in de buurt: wat wil een mens nog meer !!! Ellen

***
In oktober een heeeerlijk weekend in het Balkonkamertje gehad. Twan heeft zelfs een keer voor ons gekookt en wij voor hem. Het is een heel ruim huis en we hadden de bovenverdieping (badkamer, slaapkamer en huiskamer), met gebruik van de keuken en zelfs een keer de woonkamer (Avatar gekeken). We hebben ons er helemaal thuis gevoeld, alsof we er al heel lang kind aan huis waren. Daardoor konden we heerlijk ontspannen. Dankjewel, Twan!! M.W.

***
Een aanrader voor iedereen die snakt naar wat rust…
Een aanrader voor iedereen die heerlijk wil wandelen in de natuur…
Een aanrader voor iedereen …..
E.G.

***
Het Balkonkamertje is echt een aanrader. Twan heeft ons als twee vorsten behandeld. Buiten eten klaarmaken met elkaar, in de hangmat worden geserveerd met wijn, een rondleiding op de biologische boerderij, een prachtig verbouwd slaapdomein, de Maas bijna in de achtertuin en een veld met paarden, zebras en lama’s in de voortuin Edward.

***
Een spontane uitnodiging… heb je wat te doen vanavond, uhh nee, zin in wijn en kampvuur, ja altijd..je stapt in de auto en 2 uur later stap je in een wereld van rust en ruimte. Een zalig eenvoudig maal wordt bij aankomst nog bereidt en smaakt als een feestmaal. Het kampvuur wordt ontstoken en met een glaasje rode wijn wordt ont-moet en geshared, dat wat in het moment leeft. Hoe mooi kan het leven zijn… Na een zalige nachtrust een ontbijtje buiten in de zon… en als toegift een reuze pompoen, ui, courgette en wortel. (“Is mijn aanrecht ook weer opgeruimd.”) Bij thuiskomst het eerste wat me te binnenschiet, pompensoep maken. Als snijdend een beetje doormijmeren over de fijne momenten. Het Balkonkamertje, een aanrader, gastvrijheid als een staat van zijn, daar waar de gast zich echt vrij voelt… Anja.

***
Licht van vuur, sterren en ont-moeten… dank je Twan Wakker gemaakt worden door een volle zon en de geur van vers gebakken brood… A.

***
… Het Balkonkamertje, a magical place indeed. Isolde.

***
Het was een heerlijk weekend, fijn even die rust, stukje gefietst, lekker bijgekletst en heerlijk verwend door ons gastheer Twan. Groetjes van Guido en Yvon.

***
Lieve Twan, dankjewel voor de ruimte in jouw B&B om deze dagen hier te zijn. Te kunnen genieten van heerlijk eten, prachtige natuur en zoveel gastvrijheid!! I SEE YOU. Ellen.

***
Hoi Twan, dankjewel voor de heerlijke ervaring hier bij jou in Neer! Ik heb genoten. Alle goeds, Mark.